444 1 633

Yurt dışı aramalar:
+90 212 368 16 00

Cookie/Çerez Politikası Aydınlatma Metni


Bu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla İntermed Sağlık Hizmetleri Ltd. şti. (“ŞİRKET”) tarafından, ŞİRKET’e ait https://www.intermed.gen.tr internet sitesini (“İnternet Sitesi”) ziyaretiniz esnasında otomatik olarak işlenecek kişisel verileriniz hakkında 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“Kanun”), Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul Ve Esaslar Hakkında Tebliğ ilgili mevzuata uygun bir biçimde ilgili kişi sıfatıyla sizleri bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır. Bu amaçla, bu metinde İnternet Sitesi‘nde hangi amaçlarla hangi tür çerezlerin kullanıldığı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğiniz bilgileri aşağıda sizlere sunulmuştur.

İnternet Sitesi üzerindeki çerezler vasıtasıyla işlenen kişisel verileriniz, “ziyaretçi ve kullanıcı kayıtlarının oluşturulması” ve “kullanıcı analiz çalışmalarının yürütülmesi” amaçlarıyla Kanunun 5’inci maddesinin 2. fıkrasının c bendinde yer alan “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” ve f bendinde yer alan “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak işlenmektedir. İşlenen kişisel verileriniz yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde ilgili çerezin hizmetlerini sunan taraflarla paylaşılmaktadır; ancak kanunen gerekli olduğu hallerde yetkili kamu kurumlarıyla da paylaşılabilir. Bu kişisel verilere ilişkin işleme ve aktarım faaliyetlerine ilişkin detaylı bilgilendirme aşağıda sunulmuştur.


Çerez Nedir ve Neden Kullanılmaktadır?

Çerezler, İnternet Sitesi’ni ziyaret ettiniz sırasında tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler yoluyla internet sitesi ile etkileşiminize dair birtakım bilgiler edinmek mümkündür..


Kullanılan Çerezler Nelerdir?

İnternet sitesinde Google çerezler kullanılmaktadır.


Hangi Çerezler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?

ÇEREZ SAĞLAYICI İSİM AÇIKLAMA, SÜRE ve TERCİHLER
Google Analytics _ga Bu tür çerezler tüm istatistiksel verilerin toplanmasını bu şekilde Sitenin sunumunun ve kullanımının geliştirilmesini sağlar. Google, bu istatistiklere toplumsal istatistikler ve ilgilere ilişkin veriler eklemek suretiyle, kullanıcıları daha iyi anlamamızı sağlar. Sitemiz, Google Analytics çerezleri kullanmaktadır. Söz konusu çerezler ile toplanan veriler sadece internet sitesi kullanımına ait istatistiksel anonim veri olup, ABD’de bulunan Google sunucularına aktarılmakta ve söz konusu veriler Google’ın veri koruma ilkeleri ile uyumlu olarak muhafaza edilmektedir. Google’ın analitik veri işleme faaliyetleri ve kişisel verilerin korunması konusundaki ilkeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Maksimum Tutulan Süre: 720 Gün
Kullanılan Süre: 180 Gün
Google Analytics Çerezlerinin Kontrolü: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirim?

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.

Internet Explorer
  • Masaüstünü açın ve görev çubuğunda Internet Explorer simgesine dokunun veya tıklayın.
  • Araçlar düğmesine ve İnternet seçenekleri'ne dokunun veya tıklayın.
  • Gizlilik sekmesine dokunun veya tıklayın, ardından tüm tanımlama bilgilerini engellemek için Ayarlar'ın altında bulunan kaydırıcıyı yukarıya hareket ettirin ve Tamam düğmesine dokunun veya tıklayın.
Microsoft Edge
  • Microsoft Edge tarayıcınızın sağ üst köşesinden üç nokta işareti olan bölüme tıklayın ve Ayarlar bölümüne gelin.
  • Karşınıza gelen yeni pencereden Temizlenecek Öğeleri Seç dedikten sonra karşınıza gelen pencereden temizlemek istediğiniz bölümleri seçin.
  • Burada birçok bölüm bulunmaktadır. İstediğinizi seçerek temizleme işlemine başlayabilirsiniz
Google Chrome
  • Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
  • Sağ üstte Diğer Ayarlar'ı tıklayın.
  • Altta Gelişmiş'i tıklayın.
  • "Gizlilik ve güvenlik"in altında İçerik ayarları'nı tıklayın.
  • Çerezler'i tıklayın.
  • "Tüm çerezler ve site verileri"nin altında Web Sitesi'nin adını arayın.
  • Sitenin sağındaki Kaldır simgesini tıklayın
Mozilla Firefox
  • Firefox Menü düğmesine tıklayın ve Seçenekler'i seçin.
  • Gizlilik ve Güvenlik panelini seçin ve Geçmiş bölümüne gidin.
  • Firefox ayarını geçmiş için özel ayarları kullansın olarak değiştirin.
  • Çerezleri göster... düğmesine tıklayın. Çerezler penceresi görünecektir.
  • Arama: alanına, çerezlerini silmek istediğiniz sitenin adını yazın. Aramanızla eşleşen çerezler görüntülenecektir.
  • Silmek istediğiniz çerez(ler)i seçip Seçilenleri sil düğmesine tıklayın.
  • Kapat düğmesine tıklayarak Çerezler penceresini kapatın. Sonra da about:preferences sayfasını kapatın
Safari
  • Safari > Tercihler'i seçin.
  • Gizlilik öğesini tıklayın.
  • Web Sitesi Verilerini tıklayın.
  • Bir veya daha fazla web sitesi seçin ve sonra Sil veya Tümünü Sil'e tıklayın

Kişisel Veri Sahibi (İlgili Kişi) Olarak Haklarınız

Kanun kapsamında ilgili kişi olarak, Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11’inci maddesi kapsamındaki haklarınıza dair taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe uygun olarak ŞİRKET’e kvk@affidea.com e-posta adresleri veya iletişim formu üzerinden iletebilirsiniz..

Bu aydınlatma metni 28/10/2020 tarihinde güncellenmiş olup, ŞİRKET tarafından İnternet Sitesi aracılığıyla ile ilgili kişilerin erişimine sunulmuştur ve kısmen veya tamamen yenilenmesi halinde yürürlük tarihi güncellenecek, yenilenmiş metin yine İnternet Sitesi’nde yayınlanacaktır..